Emisiuni B1TV

Site-ul  B1TV    Emisiuni B1 TV aiciProgram B1TV   Vedete B1Tv    Video B1Tv  Bloguri B1 Tv

O sa vorbesc acum despre B1 TV , un post care s-a relansat, s-a redescoperit, au venit oameni noi , management nou..emisiuni noi si unde poti urmari emisiuni inregistrate , foarte interesante. Informatiile referitoare la emisiunile de mai jos sunt luate de pe site-ul postului B1Tv.

„Prin grila de vară, conducerea B1 TV dorește să apropie postul tot mai mult de formatul unei televiziuni de știri.  În noua formulă, postul condus de Sorin Oancea va difuza zilnic 10 buletine de știri, începând cu ora 7.00 și sfârșind cu jurnalul de la ora 00.00.

“În acest fel trecem la un format de știri, creștem ponderea știrilor și a jurnalelor de știri. Până acum s-a încercat un format de știri și divertisment, dar s-a dovedit că există un interes mai mare față de știri”, a spus Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al postului.”( sursa pagina de media )

Stirile diminetii – ora 07  Cu Catalin Petre si Georgia Simionovici

Programul de ştiri de dimineaţă este de tip infotainment. Din emisiune, nu lipsesc rubricile de meteo cu Georgiana Sandu

o altfel de revistă a presei, prezentată de Cătălin Oprişan în stilu-i caracteristic,

sport cu Violeta Boerescu

şi „Vitamina B1” – pastila de sănătate, prezentată de Miruna Ionescu. Ea ne învaţă cum să fim frumoşi pe dinăuntru, dar şi pe dinafară.


Programul acoperă toate domeniile: monden, externe, politic, social, economic, fapt divers. Există şi ştiri mai dure, dar acestea au o pondere mică.
În funcţie de evenimente, ediţia de ştiri matinale se poate prelungi cu breaking news-uri.
 Stiri ora 09   Stiri ora 10  Stiri ora 11

Catalin Petre si Georgia Simionovici

 

Stiri ora 12  si Stiri ora 15 cu Madalina Puscalau

Stiri ora 18  cu Vlad Petreanu si Sanda Nicola

 

Stirile de la ora 20 cu Sanda Nicola (L-V); Mădălina Puşcalău (Sa-Du)

 Viata e frumoasa de la ora 10 dimineata in timpul saptamanii.

Emisiunea magazin, care va dura o oră şi jumătate, va fi structurată în trei părţi, un invitat din mereu alt domeniu deschizând fiecare ediţie. Nelipsite vor fi rubricile de sănătate, modă, cultură, sugestii de petrecere a timpului liber sau meteo.
Doi reporteri – vor aduce cele mai proaspete informaţii ale momentului. În funcţie de subiectul abordat, ei se vor afla şi în studioul B1. Alături de Cosmin, Mihai Jurca va discuta despre tot ce ţine de cultura urbană.
Mihai prezintă şi rubrica meteo din cadrul principalului jurnal al zilei, cel al orei 20.00.
Alexandra Minea
şi Cosmin Tudoran
Sorina Matei şi Andrei Bădin- de Luni pana Vineri la ora 19

„Actual B1” este un talk-show socio-politic viu, dinamic, cu informaţii la zi şi ştiri de ultimă oră, cu câte doi invitaţi, specialişti din diverse domenii.
În abordarea temelor, predomină echilibrul, echidistanţa şi lipsa de încrâncenare. Sorina Matei nu face procese de intenţie, este o producţie care şi-a propus, încă de la început, să fie curată din punct de vedere jurnalistic şi să ţină seama de toate opiniile care contează.
„Actual B1” reuneşte o echipă de profesionişti care nu lasă să-i scape nici un eveniment crucial.
Can Can s-a mutat la postul de televiziune KanalD , iar Adrian Artene prezinta emisiunea alaturi de Andreea Mantea.
Primul celebrity news magazine din România, “Cancan TV”, este realizat de B1, în colaborare cu echipa ziarului Cancan.
Realizatorul şi prezentatorul Adrian Artene urmăreşte toate mişcările persoanelor publice şi face dezvăluiri incendiare din viaţa celebrităţilor.
.„Săptămâna mondenă”  Sâmbăta, ora 21.00
Roxana Iliescu şi Cătălin Oprişan
„Săptămâna mondenă” îşi propune să redea cuvântului “monden” semnificaţia reală, iar în fiecare sâmbătă Roxana Iliescu şi Cătălin Oprişan îşi respectă angajamentul. Noul format, mult mai spumos şi proaspăt se axează, în două ore de direct, pe mult mai multe ştiri, subiecte incendiare, picante şi în exclusivitate şi invitaţi surprinzători.Roxana şi Cătălin sunt singurii prezentatori din România care au dublu „statut” în cadrul aceleiaşi emisiuni: sunt reporteri (toate materialele sunt realizate de cei doi) şi tot pe ei îi regăsiţi şi în studioul B1 TV.

360

Alina Bădic
De ce ar trebui să nu ratăm emisiunea pe care o prezinţi – „360 de grade”?( sursa ziarul adevarul)

Pentru temele de interes din zona mistică, pe care le abordăm din perspective diferite – şi filosofic, şi concret. Oamenii au nevoie de răspunsuri, iar feedback-ul pe care-l primim de la ei ne arată că emisiunea reuşeşte să le ofere în mare măsură. „Alege să nu te pierzi şi priveşte lumea detaşân-du-te de ea!” este motto-ul emisiunii, aşa încheiem fiecare ediţie. La baza acestei afirmaţii stă o filosofie de viaţă, care arată cât de important este să nu ne propunem lucruri mari în viaţă. Este înţelept să nu-ţi propui să ajungi neapărat undeva şi să te laşi purtat prin viaţă fără să te pierzi însă. Noi facem fix invers – avem aşteptări uriaşe şi ne rătăcim pe drum către fericire!

Fapt Divers

Cătălin Oprişan

Nelu Barbu

Evelyn Badea

Emisiunea „Fapt divers” este structurată în două părţi. În prima oră, Evelyn Badea şi Cătălin Oprişan vor comenta cele mai importante ştiri mondene interne şi externe, iar faptul divers de care are nevoie, într-adevăr, telespectatorul va face subiectul celei de-a doua ore. Specialişti în domeniile abordate vor oferi soluţii concrete la subiectele prezentate.„Fapt divers” se transmite în direct, de luni până vineri, şi este moderată de Nelu Barbu şi Cătălin Oprişan, cu Evelyn Badea în calitate de invitat permanent.

Postul de televiziune B1 nu va mai transmite emisiunea „Evenimentul Zilei”, moderată de Robert Turcescu, care îl avea drept invitat permanent pe Ion Cristoiu.

Începând din 29 august, Robert Turcescu va realiza emisiunea „Sub semnul întrebării”, în timp ce Ion Cristoiu va realiza „Ultimul cuvânt”, ambele programe noi urmând să fie difuzate pe B1 TV, de luni până joi, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii televiziunii.
În mod concret, emisiunea „Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu va fi difuzată la B1 TV în direct, începând de luni, de la ora 19.30.Totodată, emisiunea „Ultimul cuvânt” cu Ion Cristoiu va fi transmisă la B1 TV tot începând de luni, tot în direct, însă de la ora 21.00.

Sub semnul întrebării cu Robert Turcescu

De luni până joi, în direct, de la 19.30 la 21.00, Robert Turcescu revine la conceptul iniţial de talk show care l-a consacrat, însă mult mai alert şi cu mai mulţi invitaţi.

Ultimul cuvânt cu Ion Cristoiu Luni – Joi, ora 22.00

„Ultimul cuvânt” se pliază pe cele mai importante evenimente din ziua respectivă, este un talk show de analiză, total diferit de ce se întâmplă la alte televiziuni, căci are invitaţi doar specialişti din domeniile abordate, oameni care cunosc perfect tot ceea ce ţine de tema tratată.
Constituită din două părţi, nu se orientează exclusiv către politic, ci are şi subiecte la zi din economie, din domeniul social, cultural sau din sport.

La taifasduminica ora 21 cu Ion Cristoiu
Radu Banciu și Radu Naum nu vor mai prezenta emisiunea Razii de noapte. În noua grilă de programe, care intră în vigoare de luni, Banciu (foto) va realiza o revista presei, în intervalul 23.00 – 00.00, la concurență cu În gura presei, emisiunea lui Mircea Badea.

Mizăm foarte mult pe emisiunea pe care o va realiza Radu Banciu”, a declarat pentru paginademedia.ro Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al B1 TV. Radu Naum rămâne în discuții “pentru alte proiecte”.( sursa pagina de media )

Radu Naum şi Radu Banciu, cele două „figuri” ale Turului Franţei, sunt „Razii de noapte”!
În fiecare zi de luni până joi, în intervalul 23.00 – 00.30, publicul are ocazia să urmărească prima emisiune de ironie fină, care are în centru toate subiectele şi oamenii care contează. Fiecare ediţie are câte doi invitaţi, din orice domeniu, politicul fiind singurul mai
neglijat.
Sanda Nicola
prezinta emisiunea :Generația cu cheia de gât” îi reuneşte pe toţi cei care au copilărit în anii ‘70, ‘80, începutul anilor ‘90 şi care astăzi reprezintă segmentul cel mai activ al populaţiei. Emisiunea nu se mai difuzeaza in prezent.
Luni – Vineri, 18.30 – 20.00 X – Press cu Vlad Petreanu( blog )
Vlad Petreanu

Talk show-ul “X-Press” este locul unde se dezbat şi analizează, în direct, temele importante ale societăţii.

Adriana Stoicescu

Viaţa din penitenciare se desfăşoară după cu totul alte reguli decât cele cunoscute de cei care nu au probleme cu justiţia. După gratii, oamenii se confruntă cu situaţii inimaginabile. Trebuie să respecte norme uneori de neînţeles pentru noi, cei de afară. Să convieţuiască şi să supravieţuiască în condiţii dure.
“Lumea lui Banciu” se doreşte a fi o revistă a presei neconvenţională, cu elemente de pamflet şi umor de calitate. Spre deosebire de alte producţii de acest gen, emisiunea va fi echilibrată şi va trata în primul rând temele incomode.”
emisiune de revista presei, care se va difuza pe acelasi segment orar cu emisiunea lui Mircea Badea – “In gura presei” (Antena 3).

Emisiunea “Lumea lui Banciu” se va difuza in intervalul 23.00 – 00.00, de luni până joi, si va fi o revista a presei neconventionala, cu elemente de pamflet si umor de calitate.Spre deosebire de alte emisiuni de acest gen, “Lumea lui Banciu” va fi echilibrata si va trata in primul rand temele incomode.Superficialitatea si prostul gust nu isi au locul in aceasta productie, iar comentariile nu vor fi formulate si repetate într-un mod manipulator.(sursa)

 Dinu Flămând

În cadrul “Special B1” se difuzează, în fiecare seară de vineri, câte un documentar de actualitate (“Utopia impusă”, “Istoria crizei din Grecia”, “Următoarea criză financiară”, “9/11: Ziua care a schimbat lumea”, “Diana: Martorii din tunel”), care, apoi, este comentat pe larg, în direct, de analistul politic Dinu Flămând şi invitaţii săi, specialişti din diverse domenii (istorici, ziarişti, oameni politici etc.)
Sambata, ora 19:30
Emisiunea “ArTTele” este o platformă de comunicare necesară publicului larg, precum şi actorilor pieţei de artă (artişti plastici, experţi, case de licitaţie, galerii de artă, muzee, colecţionari, publicişti şi acelora care scriu despre artă). Vor fi prezentate piese de colecţie, cunoscute sau mai puţin cunoscute marelui public şi care se află în colecţii particulare, în expoziţii ale caselor de licitaţie, cărţi de artă, dicţionare şi monografii, precum şi portrete ale pictorilor şi sculptorilor români.
Carla Giaca

Terapeuţi şi medici vin să dea sfaturi şi să ofere soluţii concrete la problemele de sănătate cele mai frecvente sau mai puţin obişnuite şi, pornind de la documentare excepţionale, să desfiinţeze „credinţe” populare, cum ar fi: dacă mâncăm foarte multe dulciuri facem diabet, vremea rece cauzează gripa, cafeaua produce dependenţă etc.
În fiecare ediţie, specialiştii îşi vor expune părerile pro şi contra referitoare la subiectul tratat, iar telespectatorii vor lua decizia care li se potriveşte cel mai bine, după ce dispun de toate informaţiile necesare.
 
 „Pasul Fortunei” este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă de la lansare, din toamna lui 2001, de un imens succes.
Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.
Cine iubeşte maşinile – de la conducători auto la colecţionari sau dealeri – şi motoarele are toate motivele să nu piardă nici o ediţie „La limită”.Nici un aspect nu este trecut cu vederea: piaţa auto (de maşini noi şi second hand), piaţa pieselor de schimb, service-urile, problemele de trafic sau de legislaţie. Rubricile dedicate colecţionarilor de maşini şi motociclete şi restauratorilor de automobile de epocă sunt printre puţinele din România care acoperă aceste subiecte pasionante.De asemenea, un spaţiu generos este alocat competiţiilor sportive de profil: campionatul naţional de raliuri, motocros şi motociclism, diferite competiţii internaţionale, inclusiv de Formula 1.

Natura Medica


Toţi cei interesaţi vor putea accesa site-ul www.natura-medica.ro, unde vor putea pune întrebări, vor avea posibilitatea să citească sfaturi avizate şi remedii la îndemână.În trecut, Lucia Bubulaca mai prezentat o emisiune medicală pe B1 şi, tocmai datorită receptivităţii telespectatorilor, a iniţiat, din luna iunie 2011, acest proiect mult mai amplu, „Natura Medica”.
Obiectivul principal al emisiunii “Producătorii… merg mai departe” este acela de a le reda oamenilor încrederea în calitatea unor produse fabricate în România şi de a oferi telespectatorilor soluţii economicoase pentru a locui şi trăi.

Convingerea realizatorilor este că unul dintre principalele motoare ale României îl reprezintă producătorii autohtoni, a căror activitate aduce atât beneficii sociale, cât şi economice. Acestea nu pot fi create, însă, decât de producătorii români profitabili şi sănătoşi din punct de vedere economic, iar eforturile lor de a revigora economia şi viaţa socială merită să fie aduse în prim-plan.

Acesta este un produs de comunicare special, care le oferă producătorilor şansa să îşi prezinte ideile, proiectele, bunurile şi serviciile.

Proiect pentru Romania cu Vlad Nistor –Sambata ora 23

Mai există oameni pasionaţi de cultură, filosofie, arheologie? Mai există mentori pentru cei dornici să cerceteze în amănunt cultura unei ţări aflate într-o permanentă tranziţie?

Vlad Nistor, decanul Facultăţii de Istorie a Universităţii din Bucureşti, propune un demers curajos într-o lume saturată de politicieni şi vedete plicticoase: aducerea în prim plan a elitelor culturale, într-o societate care apreciază mai mult pragmatismul.

Cinemas Duminica ora 00.00 Cu Florin Barbu

“Cinemas” le oferă iubitorilor celei de-a şaptea arte, la fiecare final de săptămână, ultimele noutăţi din lumea filmului.
Criticul de film Florin Barbu, gazda emisiunii, analizează, alături de invitaţii săi, oameni implicaţi în industria filmului, ultimele pelicule apărute pe piaţă, proiectele cinematografice ale cineaştilor români sau străini şi tot ce ţine de această lume fascinantă.
Temele sunt centrate, în principal, pe actualitatea cinematografică, cu accent pe filmele româneşti.
Mihai Mărgineanu.Emisiunea nu se mai difuzeaza in prezent.
“Bazar Bizar” este o emisiune-pamflet pentru oameni deştepţi, cu o “asistentă” atipică – actorul Cătălin Neamţu – cu muzică bună şi oaspeţi care gustă umorul de calitate.
Invitaţii din muzică, politică, actorie vor fi supuşi unui test de bună dispoziţie. Mihai îşi propune, în stilul caracteristic, să îşi surprindă de fiecare dată telespectatorii.
Interviul clasic presupune două personaje: vedeta şi jurnalistul. Ce se întâmplă, însă, când cel care ia interviul este, la rândul său, o personalitate?
„Vedetele se întreabă” propune o formulă originală de interviu, în care jurnalistul este exclus din ecuaţie, vedetele putând sta de vorbă relaxat, ca între persoane care au exerciţiul celebrităţii. Mereu din domenii diferite, acestea găsesc subiecte şi punţi de comunicare neaşteptate. Întrebările vizează viaţa de dincolo de camerele de filmat, de apariţiile în presă, la evenimente sau petreceri mondene.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s