Emisiuni KanalD

Site Kanal D  Emisiuni Kanal D   Program Kanal D

D-Paparazzi  Prezintă:

În fiecare duminică, de la orele 19.45, la emisiunea „D-Paparazzi”  spunem TOT! Tot ce vrei să ştii şi tot ce vedetele nu vor să afli.  Petreceri mondene cu ştaif? Party-uri în cluburi de noapte? Escapade la  malul mării? D-Paparazzi este acolo unde sunt şi vedetele din showbiz-ul  autohton. „Ochiul magic” nu ratează nimic şi D-Paparazzi nu iartă  niciun derapaj.
Gaseste-mi familia  in fiecare joi, de la ora 21:00
Prezintă:

Eduard Petru

Incepand din 27 octombrie, de la ora 21.00, Raluca Moianu va prezenta la Kanal D  “Gaseste-mi familia”, o emisiune reality care isi propune sa duca la indeplinire o misiune speciala, aceea de face posibile intalniri emotionante dintre persoane ale caror suflete au fost incomplete multa vreme in lipsa mamei, surorii, fratelui sau a tatalui. De-a lungul acestui demers aproape detectivist, dar plin de emotii coplesitoare la fiecare pas, orice deznodamant este posibil.

În fiecare sâmbătă, de la ora 19.45, Kanal D vă prezintă poveştile de viaţă ale românilor deosebiţi, în emisiunea „Asta-i România!”.

În fiecare zi, în România se întâmplă câte un lucru demn de ştiut sau  de luat în seamă, în fiecare zi se petrec fapte deosebite care ne  uimesc, ne şochează dar şi lucruri care ne fac să fim mândri că suntem  români. Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate.

Clejanii

Prezintă:

Sunt celebri, sunt frumosi si iubiti de toti romanii care i-au ascultat cel putin o data in viata. Sunt Viorica si Ionita de la Clejani, o familie.

Kanal D aduce pe micile ecrane un reality show care are în prim-plan adolescenţi de toate tipurile: superficiali, răsfăţaţi, tineri care cred că li se cuvine absolut orice, aflaţi în pragul majoratului.


În cadrul emisiunii „Pe banii părinţilor”, Ernest va fi alături de tinerii care îşi pregătesc petrecerea de sărbătorire a împlinirii de 18 ani.  Ca o numărătoare inversă, reality show-ul va începe cu pregătirile de  dinaintea party-ului de majorat, surprinzând discuţiile dintre părinţi  şi copii, compromisurile pe care trebuie să le facă ambele părţi, dar şi  gusturile tinerilor în materie de haine, muzică şi distracţie.

 

Vrei sa fii milionar cu Virgil Iantu

 

Draga mea prietena un show marca Gabriela Cristea Toader!

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00, telespectatorii Kanal D vor avea parte de un show cu totul special, în care Gabriela Cristea Toader îşi va etala talentul de gazdă perfectă. Emisiunea “Draga mea prietenă”, un cocktail de informaţii utile şi bună dispoziţie, cu pronunţat caracter interactiv, va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 10:00 la 12:30. Formatul este unul dinamic, cu invitaţi specialişti din diverse domenii, gata să disece alături de telespectatorii Kanal D cele mai diverse situaţii şi probleme. Părinţi, bunici, copii, cu toţii vor putea afla soluţii la îndemână ale diverselor situaţii cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi, în spaţiul domestic, la şcoală sau în societate
 

Can Can  Prezintă:

De miercuri până vineri, de la 22.30, Kanal D te invită la CANCAN TV, un show incisiv cu subiecte exclusive din lumea mondenă. În fiecare seară de miercuri, joi şi vineri Cancan TV va demonstra că ştie tot despre lumea mondenă, va arăta ce fac vedetele iar publicul va descoperi lucruri mai puţin ştiute despre personajele mondene şi vieţile lor. CANCAN TV îşi invită telespectatorii la un adevărat maraton de noapte unde personalităţile momentului vor fi dezgolite de secrete.

„Din 31 august, de la 22.30, vă aştept la Cancan TV, show-ul care va rescrie „istoria mondenă” a României. Secretele celebrităţilor vor fi de acum încolo doar legende. Paparazzii şi reporterii Cancan TV vor fi peste tot, oricând, şi vă vor arăta vedetele dincolo de barierele de imagine pe care încearcă să le traseze între ele şi public. Doar la Cancan TV veţi afla în premieră şi superexclusivitate poveştile ascunse de amor, infidelităţile şocante din „lumea bună”, culisele divorţurilor, dedesubturile incendiare din vieţile milionarilor şi toate celelalte amănunte picante despre vedete. Nu vom exploata bârfele, ci ne-am propus să documentăm „chirurgical”, dacă îmi este permis, fiecare pont legat de o celebritate. Vă asigur că va fi un show lipsit de maliţiozitate, imparţial, dar care nu va menaja nicio vedetă! Cancan TV va deveni cu siguranţă show-ul care nu va lăsa pe nimeni să doarmă înainte de 24.30!” ne-a mărturisit Adrian Artene, moderatorul emisiunii.

Drept la tinta   moderator:  Mădălin Ionescu – de luni până vineri, de la orele 16.45.

 
„Drept la ţintă” va fi o emisiune magazin în care vor fi tratate la cald cele mai proaspete informaţii ale zilei, subiecte originale şi exclusivităţi, intrigi şi controverse pe cazuri de interes naţional. Nu vor lipsi subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.Mădălin Ionescu va da startul noii sale emisiuni de la Kanal D, „Drept la țintă”, fiind susţinut de echipa sa formată din jurnalişti cu experienţă, pentru care creativitatea şi sursele nu prezintă limite şi care, la fel ca Mădălin, nu sunt la prima încercare de a transforma într-un real succes un proiect cu o concurenţă uriaşă.

Te vreau langa mine cu Niculina Stoian
Un reality show ce îşi propune să ofere şansa la o viaţă nouă tuturor persoanelor ajunse la vârsta maturităţii şi care îşi doresc să scape de singurătate.
Mama din intamplare – in fiecare miercuri cu Luiza Udrea
“Mamă din întâmplare” prezintă dramele unor adolescente care devin mult prea devreme mame, dar şi încercările prin care trec familiile acestora.

Adesea, adolescentele care devin mămici sunt marginalizate de comunitate şi chiar de familiile din care provin, această atitudine a celor din jur venind să completeze tabloul sumbru al unei vieţi de paria.”Misiunea acestei emisiuni este aceea de a trage un semnal de alarmă asupra riscurilor la care se supun toate familiile care neglijează importanţa comunicării deschise, a apropierii autentice dintre părinte şi adolescent. De asemenea, ne dorim să informăm asupra soluţiilor existente odată ajunşi în astfel de situaţii dramatice”, a declarat psihoterapeutul Luiza Udrea.

 

Ochii din umbra cu Ernest

Emisiunea “Ochii din umbră” îşi propune să scoată la iveală faţa nevăzută a oamenilor, să-i arate aşa cum sunt, cu bune şi cu rele.

Vom încerca să răspundem tuturor solicitărilor: de la angajator care  vrea  să-şi testeze angajatul, la soacra care vrea să-şi verifice nora,  la copil care nu înţelege de ce tatăl sau mama nu-l mai iubesc. Toţi  oamenii vor putea avea un răspuns la întrebările şi necunoscutele din  viaţa lor dacă ne vor cere ajutorul.  Pentru că o dată ce afli ce om se  află lângă tine sau cât eşti de apreciat la muncă, sau cât de iubit eşti  de către prieteni îţi poţi face o imagine de ansamblu asupra vieţii  tale, iar mai apoi să iei o decizie care să-ţi îmbunătăţească modul de a  trăi pe mai departe.

De multe ori suntem prieteni cu cineva, pe care îl credem într-un  fel, iar într-o situaţie de criză ne dăm seama că persoana respectivă nu  a făcut decât să ne amăgească. Specialiştii noştri consideră că e mai  bine să afli adevărul, chiar dacă e durerors, decât să trăieşti într-o  minciună.

Prin montarea camerelor ascunse supravegherea va putea să scoată la iveală tot felul de secrete bine păzite de unii oameni.În această emisiune venim şi cu ceva nou:  detectivul particular va  fi scos în faţă şi devine el însuşi un personaj, care va încerca să  explice oamenilor ce înseamnă un filaj şi cum se poate face acesta.  Evident, unele informaţii nu vor putea fi făcute publice, din motive  obiective.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s