Emisiuni Acasa tv

 

Acasa tv LIVE    Acasa tv Site  Program Acasa Tv

Povestiri de noapte prezinta Cabral Ibcaka si Mircea Solcanu  luni – joi, ora 22:00

La “Poveştiri de noapte” telespectatorii sunt în permanenţă la curent cu ultimele noutăţi, ultimele scandaluri, zvonuri din viaţa tumultoasă a persoanelor publice.

Reteta de ACASA luni – vineri, ora 15:15- Simona Mihăescu

După o periodă în care şi-a căutat noi surse de inspiraţie şi a încercat diferite combinaţii spectaculoase, Simona aduce în casele dumneavoastră miresme deosebite şi foarte îmbietoare.

Doamne de poveste

Emisiunea “Doamne de Poveste”, prezentata de Olivia Steer( blog culinar vegan), spune povesti  de viata ale unor femei puternice care au schimbat lumea prin  indrazneala si curaj, care au facut ca imposibilul sa devina posibil,  indiferent de contextul social si istoric in care au trait sau traiesc  si care au devenit creatoare de opinii in avangarda gandirii.

Povestiri adevarate    luni – sambata – de la ora 16:30

PREZENTATORI: Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru

 Seriale romanesti Acasa TV:

Aniela

Promisa in casatorie unui tanar provenit dintr-o familie nobila, Aniela Elefterios (Adela Popescu) credea ca viata ei era perfecta si visa cu incantare la ziua in care avea sa devina sotia Printului Mihail (Emil Mandanac). Dar destinul ii da o crunta lovitura. Ianache Elefterios (Aurel Dicu), tatal ei, se sinucide din cauza datoriilor acumulate la jocurile de carti si intr-o clipa lumea din visul Anielei se naruie. Acum, tanara este nevoita sa se confrunte cu cruda realitate, orice usa i se inchide in fata, iar la logodnicul ei nici nu mai are curajul sa viseze, pentru ca o fata fara dota nu mai are niciun viitor.

Maruca Elefterios (Ana Ciontea), mama Anielei, a luptat pana in ultima clipa sa isi salveze fiica si astfel intr-un ultim efort de a face rost de bani pentru o viata linistita la manastire, ea isi vinde proprietatile ramase – casa de pe Ulita Mare si Conacul de la Stefanesti – unui parvenit putred de bogat, Dumitru “ Mitica” Laptaru (Ioan Isaiu), care este hotarat sa ajunga in lumea aristocratilor prin asocierea cu cel mai important nume al epocii, Iorgu Vulturesco (Dan Condurache). Rasfatata si capricioasa Polixenia (Diana Dumitrescu), fiica lui Mitica, este, la randul ei, decisa sa-si faca intrarea in inalta societate prin casatoria cu cel mai ravnit barbat al Bucurestilor, Radu Vulturesco (Mihai Petre), dorinta care poate fi cumparata cu banii tatalui ei.”

REgina

Este o producţie care continuă povestea din “Inimă de ţigan” cu o altă poveste, mai frumoasă şi mai plină de intrigi. Două lumi se înfruntă de multă vreme în universul ţigănesc: ţiganii tradiţionalişti şi cei care şi-au pierdut identitatea. Echilibrul este pe cale să se destrame din momentul în care Don Antonucci (Dan Condurache), partenerul din umbră al lui State Potcovaru (Gheorghe Visu), îşi face apariţia pentru a se stabili în şatră împreună cu familia. Este carismatic, influent şi răzbunător. Trecutul lui de traficant de carne vie, droguri şi arme, rămâne ascuns şi nimeni nu bănuieşte motivele care l-au determinat să se reîntoarcă în România. Acum Don Antonucci nu este dispus să piardă, chiar dacă trebuie să sacrifice o lume întreagă.
Regina (Diana Dumitrescu), fiica adoptivă a lui Don, atrage atenţia tuturor: chipul ei frumos, cu trăsături nobile, contrastează puternic cu comportamentul de fiinţa sălbăticită. Dincolo de contraste, ea ascunde însă un secret în forma unui medalion. Transformarea Reginei dintr-o fiinţă terorizată şi interiorizată, într-o femeie frumoasă şi plină de viaţă va începe din momentul în care ea se îndrăgosteşte de Cosmin (Bogdan Albulescu), un ţigan aciuat în şatra lui Aurică (Gheorghe Dinică).

Ingerasii si aici

Tudor este sigur că fericirea nu există pentru el. Rămas văduv de tânăr, el a ales să se căsătorească cu o altă femeie în speranţa unei familii adevărate pentru fiica lui, Mirela. Însă soţia îl dă afară din casă tocmai în momentul în care Tudor rămâne fără slujbă. Întâlnirea întâmplătoare cu Lia Damian îi va oferi şansa de a face ceea ce nu credea posibil: să devină bona “îngeraşilor”. Totuşi, destinul a pregătit şi altceva pentru tânărul inginer… proaspăt “domnul bonă”.

La 25 de ani, Lia are o carieră frumoasă, doi copii pe care îi adoră, Codin şi Carina, şi o mamă excesiv de protectoare. Divorţul de bărbatul de care se îndrăgostise nebuneşte în facultate, un tip şarmant, însă fără scrupule, a convins-o că iubirea e un capitol trecut. În ciuda experienţei amare, ea a rămas, totuşi, la fel de sensibilă şi delicată în faţa situaţiilor pe care trebuie să le înfrunte ca femeie. Lia a ajuns producător executiv la o casă de producţie tv şi încearcă din răsputeri să împace cariera şi rolul de mamă. Totul ar fi perfect dacă ar găsi bona în care să aibă încredere. Dar e foarte greu, mai ales după ce a concediat opt bone într-o săptămână. Până într-o zi când…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s