Emisiuni Tvr2

Site Tvr 2 

Confesiuni

O emisiune cu un target generos: adolescenti, tineri, femei si barbati,  pensionari, indiferent de studii. Invitatii sunt personalitati reprezentative  din domenii de mare interes pentru public cum ar fi teatru, muzica, film sau  sport.

Prezinta – Iuliana Marciuc


Invitati permanenti – Marius  Andron, Oana Georgescu

Citeste mai mult pe: http://tv.acasa.ro/confesiuni#ixzz1dqZu8kN6

Arena leilor   Arena leilor facebook   Arena leilor youtube– Luni, ora 19,30

Prezinta Corina Dobre

Dacă ai o idee de afacere sau ai o afacere pe care vrei sa o dezvolţi, vino în Arena Leilor. Aici te intâlneşti cu Leii: cinci oameni de afaceri  dispuşi să investească între 20.000 şi 100.000 de euro în orice afacere profitabilă.

Cine sunt Leii?

Leii sunt cei care aduc banii. Sunt oameni care au construit  o afacere de la zero.  Sunt milionari în  euro care impun respect prin performanţă, clarviziune, fler şi capacitatea de a  risca. Sunt cei care şi-au construit afacerile prin corectitudine, respect faţă  de parteneri, responsabilitate faţă de mediul de afaceri. Detectează, evaluează  şi susţin spiritul antreprenorial oriunde apare. Sunt gata să încheie o afacere  atunci când sesizează potenţialul şi prevăd câştigul. Finanţează oameni, idei,  proiecte care devin modele pentru ceilalţi.

Marius Ghenea

Florin Talpes

Mircea Tudor

Mihaela Nicola

Dragos Anastasiu


Zona IT   Youtube Zona IT     Youtube Zona It Games-jocuri    Facebook Page Zona IT

WE in 2

În fiecare weekend, de la ora 13.10, TVR 2 vă invită să urmăriţi un program inedit de divertisment. Puzzle – Week-End în 2  promite să fie cel mai interesant magazin pentru sfârşitul de săptămână, cu informaţii dintre cele mai diverse pentru toate gusturile. Prezentatorii Liza Sabău şi Victor Bucur  vor aduce  un amalgam de informaţie din cele mai interesante programe ale postului TVR 2.

Din 2 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 23.00, TVR 2 aduce telespectatorilor prima şi singura emisiune tv dedicată în exclusivitate vinurilor şi oenoturismului. Gazde vor fi fraţii Adrian şi Cătălin Păduraru – cei care, astfel, extind proiectul lor media început la TVR 2, în acest an, de a aduce cultura şi civilizaţia vinului mai aproape de telespectatori.

“Pe picior mare” are programată prima ediţie din noul sezon duminică, 16 octombrie, de la ora 19.35. Prezentatorul Radu Rizea

A.G.Weinberger aduce un nou sezon al emisiunii “Acadeaua” duminică, 16 octombrie, de la ora 23.00

În fiecare vineri, de la ora 21.10, Corina Dănilă vă invită la o tură de topuri ale săptămânii, realizate, în mare parte, cu ajutorul publicului.Topping

“Răzushow” – Publicul împreună cu moderatorul şi cei doi invitaţi dezbat trei teme de actualitate românească, ilustrate prin scenete. Un show ghiduş cu Mihai Răzuş. –Sambata la ora 20.00

Constantin Trofin revine cu un nou sezon, şi mai dinamic, al show-ului „La mustaţă”.

2 emisiunea BAGĂ LA CAP – ŞTIINŢA ÎNTRE ALB ŞI NEGRU, un science-show neconvenţional

“Paşaport de România” si pe youtube în fiecare sâmbătă, de la ora 18.30, TVR 2 aduce un inedit reality travel: 12 cetăţeni străini trag la sorţi câte o destinaţie de călătorie din România, locuri din afara traseelor turistice consacrate.

http://www.tvrplus.ro/emisiune-pasaport-de-romania-71

Nu am vrut să fac o emisiune gen documentar tipic. ‘Găselniţa’, ceea ce este inedit în această emisiune, este că străinul nu cunoaşte româneşte, iar românul, omul simplu de la ţară, nu ştie engleză, poate doar câteva cuvinte”. Se naşte astfel în fiecare episod un savuros comic de limbaj şi de situaţie: “unul zice să-i dea apă, iar celălalt îi dă ţuică”, râde Claudia.
Ideea emisiunii nu a fost “cu tot dinadinsul divertisment. Am vrut să arăt şi să încurajez românii să aibă mai multă dezinvoltură şi să nu le mai fie frică dacă vor să meargă într-o ţară străină că nu cunosc limba sau nu cunosc nici o limbă. Orice limbă ai vorbi, dacă vrei să te înţelegi cu cineva te vei înţelege”, crede Claudia.

Despre ce e vorba, de fapt, în acest spectacol cultural-umoristic? Se ia un străin şi se lasă într-un sat din România, unde stă câteva zile, timp în care ia contact cu obiceiurile şi tradiţiile oamenilor locului. Trebuie să se integreze. Ca să câştige paşaportul de România el ar trebui să demonstreze că se poate adapta traiului rural. Fiecare ediţie este presărată de testimoniale – păreri ale localnicilor despre prestaţiile străinului şi comentariile străinului despre ceea ce i se întâmplă. Ne-am putea întreba ce nevoie au străinii de paşaportul românesc? “Ei vor să simtă cum e viaţa în România şi sunt dispuşi să intre în joc” constată Claudia, care merge peste tot la filmări alături de ei. La sfârşitul fiecărei ediţii telespectatorii sunt invitaţi să-l voteze pe invitat la o adresă de e-mail. Cei care întrunesc cele mai multe voturi merg în semifinală. În primul sezon au câştigat semifinala şi finala cinci participanţi. În cadrul semifinalei, printr-o ediţie specială, cei cinci s-au întâlnit într-un pub şi au schimbat impresii despre cele mai hazlii momente prin care au trecut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s