M-a facut mama artist

M-a facut mama artist.

Ruleaza:                     Din 22 martie, Joi, 20:30                     Prezinta: Andreea Raicu             ,     Dan Fintescu

?

Pe 22 martie, Prima TV lanseaza emisiunea care merge dincolo de scena si prezinta povestea din spatele unui artist in devenire.

“M-a facut mama artist” este primul show in care mamele au un rol important in devenirea artistica a fiilor. Drumul tinerilor catre celebritate va fi deschis cu sprijinul mamelor lor.

“M-a facut mama artist” este un format 100% romanesc, care se dezvolta in pararel si in SUA, unul dintre sustinatorii emisiunii fiind Scooter Braun, impresarul si cel care l-a descoperit si lansat pe celebrul cântaret Justin Biber.

In cadrul showului vor participa 11 tineri care isi doresc o cariera muzicala, iar prestatiile lor vor fi apreciate de un juriu avizat din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu si ConnectR. Vedetele vor da note si vor trimite la baraj concurentii clasati pe ultimele doua locuri. Barajul va avea loc la inceputul editiei urmatoare, dar decizia cruciala- cine ramane in joc si cine pleaca- va fi luata de mame

http://www.primatv.ro/emisiuni/m-a-facut-mama-artist.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s