ne vedem la tvr

Puteti urmari emisiunile la aceasta adresa a portalului tvr plus :

http://www.tvrplus.ro/editie-ne-vedem-la-tvr-112680

Ne vedem la Tvr cu Marina Almasan

http://www.tvr.ro/inregistrari.php?id=Ne%20vedem%20la%20TVR

Haideţi să NE VEDEM LA TVR cu… cei din linia întâi! Ajunge cu vedetele de carton, cu purtătoarele de silicoane, cu no-name-urile care împânzesc gazetele, cu formele fără fond, care ne zâmbesc de după fiecare cotitură a mass-media! E timpul să ne amintim şi de cei care, în şoaptă, îşi văd de treaba lor, de drumul lor, de moştenirea pe care o lasă în urma lor. De cei care ne fac cu adevărat cinste, de cei care strălucesc în locul pe care-l sfinţesc cu modestie, de cei pe care presa îi evită, pentru că nu înjură, nu umblă îmbrăcaţi deocheat, nu-şi iau amante care ar putea să le spună „tată”, nu ţin diete drastice şi nu bagă cheia în contactul unor maşini care valorează, poate, cât câştigul lor Într-un deceniu…

Vă propunem să traversăm împreună un sezon în care să NE VEDEM LA TVR cu figuri îndrăgite – una şi una! – din domenii cât mai diferite: un medic celebru, o voce de aur, un sportiv de top, un business-man de referinţă, un politician-model (mă rog, dacă avem de unde alege!), o vedetă rock, un designer de succes s.a.m.d.

 

Ce-i va uni pe toţi? Dincolo de valoare, simţul umorului! Într-un format patronat de regele Murphy, îşi vor face loc: talk-show-ul spumos, farsele suculente, muzica de calitate, duelul verbal, vocea guralivului om de pe stradă, surprizele picante, amintirile savuroase, concursurile tentante si… atotcuprinzătorul et caetera, variind de la o sâmbătă la alta!

Fiţi alături de noi şi în acest nou sezon, într-o emisiune care, în lumea bilelor negre, îşi propune să le descopere pe cele albe!

Marina Almăşan

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s