Asa-i romanul

Emisiuni

Asa-i romanul

http://www.tvrplus.ro/emisiune-asa-i-romanul-1372

„Eroii necunoscuţi ai României
Televiziunea Română demarează campania AŞA-I ROMÂNUL, ce va putea fi urmărită în această vară la TVR 2, TVRi, TVR HD şi TVR INFO.
Campania Televiziunii Române îi aduce în atenţia publicului larg pe acei oameni necunoscuţi care influenţează în bine destinele semenilor lor, dar despre care se ştie foarte puţin pentru că reuşita lor nu se include în zona “senzaţionalului”.
AŞA-I ROMÂNUL le oferă tuturor celor care nu s-au resemnat şi mai cred în ceva câteva zeci de motive de a merge mai departe. Câteva zeci de exemple care ne dovedesc, fiecăruia dintre noi, că nu suntem singuri. Fără să-i cunoaştem, fără să se bucure zilnic de lumina reflectoarelor, în România exista mulţi oameni de mare valoare care îşi dedică vieţile credinţei că pot face lumea mai bună şi mai frumoasă. „De 14 ani, la Garantat 100%, şi noi spunem poveştile unora dintre ei. Sunt onorat să fiu parte a acestei campanii, mulţumindu-le colegilor mei care descoperă, zilnic, oameni puşi pe treabă, pasionaţi, croiţi din cele mai curate valori”, declară Cătălin Ştefănescu, prezentatorul care duminica, la TVR 2, va face o trecere în revistă a fiecărei săptămâni a campaniei.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s