Nasul Tv

O televiziune noua „Nasul TV „
 „iniţială în Naşul TV se ridică la circa 600.000 de euro, veniturile din publicitate atrase de noua televiziune în primul an de emisie fiind estimate la 800.000 de euro, potrivit afirmaţiilor lui Radu Moraru de la momentul primirii licenţei.Intenţia lansării unei televiziuni proprii a fost anunţată anul trecut de Radu Moraru pe blogul www.nasul.tv, după ce realizatorul TV şi echipa lui s-au despărţit de compania de comunicaţii RCS&RDS. Pe blogul personal, Radu Moraru invita românii să devină membrii fondatori şi acţionari la o nouă televiziune independentă pe care realizatorul TV vrea să o lanseze.

După ce a primit licenţa de la CNA, Radu Moraru a declarat că intenţionează să facă „o societate pe acţiuni”, asfel încât oamenii interesaţi să devină acţionari la televiziunea Naşul TV.

Ulterior, el a şi lansat pe blogul său o subscripţie publică, prin care oamenii pot cumpăra acţiuni la noua televiziune Naşul TV.”(http://www.mediafax.ro/cultura-media/nasul-tv-televiziunea-lui-radu-moraru-se-lanseaza-vineri-seara-pe-romtelecom-akta-si-ines-9551650)

Nasul Tv LIVE
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s