Investigatorii si Crime Time

Investigatorii cu Dan Antonescu

Dan Antonescu

http://www.realitatea.net/megastory.html

Emisiunea „Investigatorii” dezvăluie în fiecare sâmbătă seara, începand cu orele 22.30, doar la Realitatea TV, fețele nevăzute ale unei crime. Analizează toate aspectele unui caz de crimă. Se iau în calcul și se prezintă toate datele privind autorul ori presupusul acesteia, informații despre victimă și apropiații ei precum și toate formele de pedeapsă care s-au pus în aplicare.

Omorul face parte din categoria de infracțiuni împotriva vieții, integrității și sănătății unei persoane, reprezintă una dintre cele mai grave fapte prevazută de lege pe care o poate săvârși un om.

Acțiunea de ucidere se poate realiza printr-o mare varietate de modalități concrete, implicând folosirea de mijloace, procedee și instrumente dintre cele mai diverse. „Investigatorii”  este cercetătorul de serviciu; descoperă cazurile, le individualizează și le prezintă într-unul din cele mai originale moduri cu putință.

Cazurile expuse sunt cele în care soluțiile sunt definitive și irevocabile pentru a nu influența justiția în vreun fel.

Emisiunea se bucură de firul epic al unui film; debutează cu prezentarea crimei de la locul faptei sau din diferite locații unde au fost prezenți fie victima, fie autorul. Realizatorul emisiunii, expert criminolog și fost sef al Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei este mândru că poate să facă lumină în cazuri ce s-au consumat și asupra cărora încă mai planează neclarități.

 

Crime Time cu Elena Lasconi

http://www.crimetime.ro/

In studioul Crimetime Live Show vor fi invitati psihologi, psihiatrii, medici legisti, avocati in drept penal, martori sau persoane implicate in viata infractorului sau a victimei, pentru ca acest talk-show isi propune sa dezvaluie mai multe amanunte despre comportamentul preinfractional, infractional si postinfractional atat al agresorului, cat si al criminalului.

Emisiunea va aborda si subiectele cele mai accesate de pe www.crimetime.ro din zona paranormalului iar invitatii preoti sau clarvazatori vor incerca sa dezlege enigmele prezentate de Elena Lasconi, de luni pana vineri de la 14.00 la 15.00, pe pagina speciala dedicata emisiunii CrimeTime Live Show

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s