Wow bizz

Wow Biz -Kanal D

 

Luni, 15 octombrie, debuteaza la Kanal D „WOWbiz”, un late-night show ce va da tonul exclusivitatilor din lumea mondena. In fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 22.30, Madalin Ionescu si Andreea Mantea va invita sa urmariti cele mai incitante subiecte din showbiz-ul romanesc.

„«WOWbiz» este o emisiune care va face diferenta pe piata late-night-show-urilor. Starurile  vor fi dezbracate de secrete  in fata a milioane de romani! Le promit telespectatorilor un spectacol dinamic si surprinzator. Vrem sa dam dependenta, oferindu-le oamenilor doze considerabile de noutati condimentate si povesti extraordinare”, a  declarat Andreea Mantea.

„«WOWbiz» va fi o emisiune tonica, plina de exclusivitati de prima mana. Nu avem tabuuri, investigam in amanunt orice informatie si ii oferim publicului stiri in exclusivitate, care sa tina primele pagini ale ziarelor. Ne propunem sa venim in casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondena si sa-i facem pe oameni sa descopere adevarata fata a starurilor”, a spus Madalin Ionescu.

http://wowbiz.kanald.ro/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s