Top Chef

 

http://topchef.a1.ro/

http://www.youtube.com/user/topchefromania

Mi-a fost greu sa gasesc pe net clipuri ce pot fi urmarite din afara Romaniei.

Clipurile de pe Antena 1 nu prea merg mai deloc si singurele clipuri sunt pe youtube.

Top Chef, un show de gastronomie care se bucură de un succes uriaş  în străinătate, începe azi, la ora 20.30, la Antena 1.

24 de bucãtari profesionişti, aleşi dintre cei mai buni din aceastã ţarã, au avut curajul sã se alinieze la start şi sã intre în competiţia pentru marele premiu: 50.000 de euro şi un stagiu de pregãtire în Franţa, cu stele Michelin.

Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a unui rafinat juriu de profil.

„În fiecare emisiune, va exista un duel spectaculos între doi maeştri bucãtari, care poate fi comparat cu un derby între Real şi Barca, doar cã, în loc de minge, concurenţii au ingredientele culinare”, spune Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group.

Cei care vor juriza creaţiile culinare ale concurenţilor sunt trei maeştri ai bucãtãriei, trei profesionişti cu cariere fulminante şi cu poveşti de viaţã impresionante: Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu şi Nicolai Tand. Toţi cei trei juraţi au fost săraci şi au muncit foarte mult pentru a obţine o poziţie socialã importantã şi o carierã solidã.

Gazda show-ului este actriţa Alina Puşcaş, care va media relaţia dintre cei 24 de bucătari aspiranţi la titlul de Top Chef România şi cei trei juraţi.

Top Chef este un show de cooking sofisticat, originar din Statele Unite unde, unde se bucură de un success incredibil şi a ajuns la cel de-al optulea sezon. Formatul a fost rapid preluat şi adaptat şi în alte ţări printre care Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborât recorduri de audienţă şi le-a oferit telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi competitivă a gastronomiei de lux

(http://www.romanialibera.ro/cultura/media/top-chef-un-nou-show-de-gastronomie-spectaculos-incepe-azi-la-antena-1-283058.html)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s