Iubiri secrete

IUBIRI SECRETE

http://www.primatv.ro/seriale/iubiri-secrete/video.html

 

Aventuri nebănuite îi aşteaptă pe eroii „Iubirilor secrete” în al patrulea sezon al acestei producţii de succes. Răsturnările de situaţie devin din ce în ce mai dese, suspansul întrece orice limite, surprizele se ţin lanţ. Iubirea se transformă în ură şi invers, trădarea pândeşte la tot pasul, iar protagoniştii se confruntă cu decizii care le pot schimba viaţa într-o clipă.

CANAL YOUTUBE IUBIRI SECRETE

http://www.youtube.com/user/IubiriSecreteTV?feature=watch

http://www.iubiri-secrete.info/

Pe scenă apare o nouă familie, cea a lui Damian Voicu, un mafiot care îl urăşte de moarte pe Victor Stoian şi vrea să-i distrugă pe cei dragi acestuia. Victor se confruntă cu un duşman extrem de periculos, care deţine o armă secretă, mai redutabilă decât cele mai sofisticate arme moderne. Războiul declanşat de Damian este unul al manipulării şi terorii. În această confruntare vor fi înregimentaţi, cu sau fără voie, membri ai familiilor Mariş şi Mamiron.

Frumoasa Roxana, soţia lui Damian, si Daniel, noul „băiat rau” al serialului, aduc la suprafaţă secrete tulburătoare.

Radu şi-a propus să devină om serios, însă asistentele lui provocatoare reprezintă o permanentă tentaţie. Capone îşi descoperă familia, prietenii îi devin duşmani, iar răzbunările sunt crunte. Simona îşi continuă ascensiunea fără scrupule, în timp ce Raluca nu poate sta departe de probleme. Taberele se recompun neîncetat, familiile se destramă sau se reunesc, dar iubirea va fi întotdeauna cheia spre inima fiecăruia.

Dacă Ioana si Ştefan fac faţă noilor provocări ce le pun la încercare relaţia, de cine se îndrăgosteşte Mădălin şi ce mai pun la cale Iani şi Tauru’, veţi afla în „Iubiri secrete”, de luni până miercuri, la ora 19.30, numai la Prima TV!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s