Familia DA

Sambata si duminica, de la ora 20.00 pe Antena 1, alaturi de simpaticul Cosmin Selesi, telespectatorii vor avea parte de o competitie cum nu s-a mai vazut, cu intrebari cat se poate de traznite si raspunsuri pe masura in quiz show-ul familiilor din intreaga lume, FamiliaDA! Cea mai longeviva emisiune de gen din SUA, FamiliaDA aduce fata in fata cele mai spontane si haioase familii, intr-o intrecere inedita.
„Oare ce fac barbatii pentru a-si alinta sotiile?”, aceasta este una dintre haioasele intrebari care vor provoca doua familii sa intre in concursul unde voia buna este la cote maxime. Fireste, pentru o astfel de intrebare pot exista sute de variante de raspuns, insa nu toate sunt si cele castigatoare. Ceea ce este cu totul si cu totul aparte in acest quiz este faptul ca nu exista raspuns corect, ci doar raspuns popular. Inainte ca familiile sa intre in concurs, aceleasi intrebari sunt adresate unui grup de 100 de persoane, iar cele mai populare raspunsuri devin variante castigatoare, punctajul lor in competitie fiind corelat gradului de popularitate.

In fiecare editie, vor veni in platoul emisiunii alaturi de Cosmin Selesi doua familii, fiecare dintre ele avand cate cinci membri, fie ca este vorba de parinti si copii, surori, matusi si veri, nasi si fini, chiar si prieteni. Orice familie se poate bucura acum de o experienta incredibila si de premii in bani foarte atractive la FamiliaDA.'( antena1 )

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s