Celebrity

Emisiunea „Celebrity”, pe care telespectatorii Look TV o vor putea viziona începând din 17 noiembrie în fiecare sâmbătă, la ora 16:30, şi în reluare duminica, la ora 15:00, va aduce în casele românilor întreg rafinamentul şi luxul covoarelor roşii fără de care orice premieră, gală, concert sau eveniment ar fi incomplete.

 

Având la dispoziţie informaţii de ultimă oră, emisiunea îşi propune ca, timp de o oră, să ofere un rezumat complet al celor mai importante happening-uri din cursul săptămînii, de la lansări de film sau albume noi şi până la gale de premii şi picanterii din viaţa vedetelor. Nimic din ceea ce merită menţionat nu va scăpa ochiului ager al Romanei.

Cu mai bine de un an experienţă în producerea materialelor din categoriile fashion şi life-style, Romana Fărcaş, gazda emisiunii, îşi ia angajamentul să ne pună la curent cu ultimele noutăţi din cetatea filmului, Hollywood, cu cele mai recente bârfe şi cele mai proaspete apariţii, precum şi cu cifrele care stau în spatele marilor producţii sau cu alte dedesubturi din industrie care nu sunt de obicei disponibile publicului larg.

Vom afla lucruri noi şi interesante despre vedetele noastre preferate, vom descoperi conexiuni negândite între celebrităţi care în mod aparent nu au nimic în comun, ne vom delecta cu ultimele trailere de film şi vom afla direct din gura protagoniştilor trăirile lor pe platourile de filmare. Vom şti cine şi în cel fel şi-a sărbătorit ziua de naştere în fiecare săptămână, cui îi merge bine în dragoste şi cui îi dă bătăi de cap viaţa de familie, vom critica ţinute şi voci, vom lăuda porniri filantropice şi vom rezona pe de-a-ntregul cu stelele de cinema pe care le vom descoperi a fi foarte asemănătoare nouă.

 

http://transilvaniatube.ro/taxonomy/term/26619/toate

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s