Salvati iubirea

Salvati iubirea -Prima Tv

http://salvati-iubirea-tv.blogspot.com/

 

Primul episod pe youtube :

http://www.youtube.com/watch?v=5lNf6MfFB58

Din 14 ianuarie, “Salvaţi iubirea” aduce în prim-plan dramele din familii, urmărind ce se întâmplă atunci când ceea ce ne este mai apropiat, mai important pentru noi se schimbă dintr-o dată. Abuzuri, trădare, boală sunt o parte din problemele cu care se confruntă personajele din “Salvaţi iubirea”.

 

Personajele au sentimente reale de ură, iubire, suferinţă şi bucurie. Ele îşi manifestă sentimentele cu putere. Toate problemele lor seamănă cu problemele noastre, nereuşitele lor, par a fi nereuşitele noastre, rezolvările pe care le dau acestor probleme pot deveni rezolvările noastre.

De aceea, povestea lor devine povestea noastră. Şi cum spune vorba cântecului, ”Şi dacă iubire nu e, nimic nu e!”, este subliniat faptul că numai relaţiile bazate pe iubire rezistă şocurilor vieţii. Căci dacă iubirea nu moare, familia supravieţuieşte şi se reface pentru o nouă viaţă. ”Salvaţi iubirea” este chemarea de a salva familia şi odata cu aceasta copiii şi viitorul nostru al tuturor.

Nu pierdeţi poveştile incredibile  ale personajelor din “Salvaţi iubirea”, din 14 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 20:30, şi în reluare sâmbătă, de la ora 22:30, la Prima TV.

 

http://www.primatv.ro/emisiuni/salvati-iubirea/video.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s