Romania frumoasa

Romania frumoasa

http://www.tvrplus.ro/emisiune-romania-frumoasa-4605
Informaţia se pierde între dezbateri interminabile, construite în principal în jurul unor declaraţii politice , şi între comentariile unor omniprezente figuri de aşa-zişi analişti şi comentatori politici”, scria în raportul FreeEX pe 2011.România ştirilor de azi nu merge mai departe de studioul televiziunilor, iar telespectatorul se pierde în ştirile legate de violenţe, certuri politice şi crize economice.

 

De pe 22 aprilie, TVR 2 le oferă „România frumoasă”. De la ora 19:00, Marius Constantinescu şi Andra Gavril vin cu o contraofertă: un magazin de arte şi industrii care le va prezenta telespectatorilor informaţii din actualitatea culturală.

„România este frumoasă, asta vrem să vă arătăm. Dacă nu ne scuturăm puţin de praf s-ar putea să începem să credem că dincolo de ce se vede nu mai este nimic. Şi s-ar putea să nu aflăm niciodată că foarte aproape de noi sunt cei care, cu normalitate şi bun simţ, ştiu să fie frumoşi. România frumoasă e la tot pasul. Doar că uneori are nevoie de o mână de ajutor să nu se piardă”, spune Andra Gavril.

Moderatorii emisiunii – Andra Gavril şi Marius Constantinescu – vor prezenta cele mai noi evenimente şi vor aduce cele mai importante ştiri din artă plastică, arhitectură, film, teatru, dans, muzică, literatură, dar şi lifestyle, design sau modă. Aceste evenimente vor fi dezbătute, din studio, alături de invitaţi şi specialişti în domeniu.

 

Pentru că fiecare experienţă este altfel, fiecare ediţie aduce provocări diferite, iar fiecare zi este dedicată unui alt domeniu al artei: ziua de luni este a artelor vizuale, marţea surprinde artele spectacolului, miercurea este cucerită de muzică, joia este dedicată cuvântului scris şi fenomenului creat în jurul acestuia, iar ziua de vineri se concentrează pe elemente de lifestyle.

„Important este să cauţi, dar şi să vrei să găseşti, să vrei să vezi şi lucrurile bune care se întâmplă… Lucruri, oameni, pasiuni, creaţii, contexte, evenimente… O asemenea emisiune dedicată artelor reprezintă o probă de normalitate frumoasă, benefică şi chiar inspiraţională”, este mesajul lui Marius Constantinescu.

Mai multe informaţii despre gazdele emisiunii „România frumoasă” găsiţi accesând paginile lor de pe site-ul TVR http://www.tvr.ro (Andra Gavril, Marius Constantinescu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s