Romania dus-intors

România dus-întors
http://www.tvrplus.ro/emisiune-romania-dus-intors-4537

Specialiștii spun că românul anului 2050 ar putea avea ochii oblici. Iar aceștia nu se referă la vreo mutație genetică, ci la tendința românilor de a părăsi țara şi la înlocuirea acestora cu populaţie asiatică, africană sau din ţările sărace ale Europei. Conform prognozelor oficiale, România ar putea avea cu 6-8 milioane de locuitori mai puţin în următorii 40 de ani. Dar asta dacă privim jumătatea goală a paharului. Partea plină ne arată faptul că sunt români care aleg să se întoarcă în ţară.

Unii n-au mai putut rezista dorului de ţară, alţii au mirosit oportunităţile de aici… Poate că nu e uşor să trăieşti în România, dar unde este?

La România dus-întors vedeţi cum mai este traiul în România comparativ cu cel din alte ţări, care sunt avantajele, neajunsurile sau oportunităţile de aici. Fiecare ediţie a emisiunii include poveştile românilor care au revenit în ţară, cum s-au readaptat, ce afaceri fac aici pentru că cei mai mulţi au devenit întreprinzători folosind experienţa, cunoştinţele şi resursele financiare acumulate în străinătate. De asemenea, puteţi vedea tot cum s-au adaptat străinii care au hotărât să se stabilească aici.

Emisiunea este moderată de Gabriela Dumbravă şi este difuzată în fiecare vineri de la ora 23.00 pe TVR Internaţional.

Puteţi contacta echipa emsiunii la adresa romaniadusintors@tvr.ro sau pe Facebook – http://www.facebook.com/RomaniaDusIntors

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s