Senzaţii în bucătărie

Reţetă tv inedită

Senzaţii în bucătărie

http://tv-h.ro/senzatii-in-bucatarie/inregistrari-video

 

Se iau doi prezentatori pasionaţi de bucătărie, se adaugă puţin ulei, puţină făină şi neapărat sare şi piper şi rezultă o emisiune delicioasă. În fiecare luni, de la ora 20.00, Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi vă propun timp de o oră să fiţi părtaşi la „Senzaţii în bucătărie”. De ce? Pentru că toţi cei care sunt pasionaţi de arta gătitului nu ar trebui să lipsească din faţa televizorului. Feluri extrem de simple dar şi mâncăruri exotice şi sofisticate vor detaliate cu măiestrie de cei doi prezentatori care îşi vor tenta telespectatorii cu cele mai bune preparate de care sunt în stare. Totul va fi asezonat cu distracţie şi bună dispoziţie, căci cei doi maeştrii bucătari sui-generis au la îndemână o inepuizabilă rezervă de şotii.

Fiecare ediţie va aduce în bucătărie un invitate special care va găti de-adevărat alături de Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi. Principalii beneficiari ai produselor rezultate vor fi chiar membrii publicului din platou care vor fi răsplătiţi cu mâncare bună, pe săturate. Telespectatorii vor avea parte doar de imagini apetisante căci deocamdată aromele nu pot trece de ecran.

Dar cum pofta vine privind şi apoi mâncând realizatorilor nu le rămâne decât să vă invite, stimaţi telespectatori să experimentaţi în fiecare seară de luni de la ora 20.00 un pachet inedit de senzaţii culinare la TVH.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s