Prim Plan

http://www.tvrplus.ro/editie-prim-plan-114475

 

Prim Plan

Actualitatea în Prim plan
Prim Plan este transpunerea conceputului fotografic în format de televiziune. Facem fotografia zilei, alegem ştirea sau personajul care este elementul principal de compoziţie. Acest element de primplan este subiect la TVR1, de la 21.00.

Mihai Rădulescu, ştirist vechi şi cu experienţă, gazda multor emisiuni informative de-a lungul timpului, este realizator. El este garanţia unui jurnalism echilibrat şi de calitate. În spatele său sunt reporterii, redactorii, producătorii, documentariştii, echipa de regie. Ei fac ca totul să fie aşa cum este la televizor  – elementele grafice, jocul planurilor în decor, reportaje, imagini, informaţii. Din combinatia echipa – realizator iese emisiunea marca STIRILE TVR care trage linie şi analizează subiectele de primplan ale zilei. Adica emisiunea PRIMPLAN.

Invitaţii Prim Planului sunt pe de-o parte jurnalişti care dezbat şi analizează în profunzime informaţia, iar pe de altă, persoane implicate care vor desluşi pentru telespectator toate conotaţiile evenimentului în discuţie.

Fie că este vorba despre personalităţi din zona socială, culturală, politică sau a spaţiului public românesc, Mihai Rădulescu îi provoacă la o discuţie sinceră, mai amplă, în care vor fi puse întrebările pe care oamenii de acasă le aşteaptă.

Emisiunea Prim Plan aduce către public oamenii momentului şi o abordare directă a problemelor la care românii aşteaptă răspunsuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s