Ce gandesc femeile

http://www.primatv.ro/emisiuni/ce-gandesc-femeile.html

Tot mai multe companii din România au început să doteze spaţiile dedicate managementului şi pe cele dedicate angajaţilor cu fotolii de masaj pentru eliminarea stresului şi pentru îmbunătăţirea stării de confort fizic. Pauzele de masaj s-au dovedit a fi un adevărat succes în randament pentru angajaţi, acesta fiind bonusul de care ei au nevoie.
Află pe Adevărul.ro mai multe detalii despre Fotoliile de masaj în spaţiile de relaxare ale angajaţilor şi hai pe pagina noastră de Facebook să ne spui dacă pe tine te-ar încânta o astfel de facilitate la birou.

Femei obişnuite cu personalităţi diferite şi experienţe de viaţă diverse, Diane, Sabrina, Diana şi Raluca vă împărtăşesc viziunile lor prin conversaţii sincere pe marginea celor mai importante ştiri ale momentului. Perspectivele lor inedite, energia şi pasiunea transformă clasicul talk-show într-un adevărat spectacol.

Diane, fire artistică, este activă şi non-conformistă. Sabrina, preocupată de idealul de viaţă zen şi fascinată de cultura japoneză, echilibrează comunicarea. Diana, temperamentală, este curioasă din fire şi îndrăgostită de lectură, iar Raluca, visătoare dar nu naivă, cucereşte cu un umor dezarmant.

Aşadar, din 10 martie, faceţi cunoştinţă cu ele şi aflaţi “Ce gândesc femeile”, de luni până vineri, de la ora 16.30, numai la Prima TV!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s