emisiuni Click la Prima tv

 

Click Monden

 

http://www.primatv.ro/emisiuni/click.html

Împreună cu jurnaliştii celui mai vândut ziar din România, Alexandru Constantin şi Diana Bart vă prezintă “Click”, un format unic pe piaţa emisiunilor monden.

Imagini în premieră, declaraţii exclusive, informaţii din viaţa persoanelor publice, poveşti mondene, stiri, divertisment, interactivitate, dinamism, toate acestea caracterizează formatul care va revoluţiona ideea de emisiune mondenă.

„Mă bucur că fac parte din acest proiect unic în România. În sfârşit, telespectatorii vor putea urmări un program de divertisment de calitate cu subiecte mondene, în care ştirea este prioritară. Dincolo de bârfe, zvonuri, informaţii pe surse, Click! le vă aduce celor de acasă informaţii reale, imagini unice, invitaţi de calitate”, spune Alexandru.

Inregistrari emisiuni:
http://www.primatv.ro/emisiuni/click/video.html

Click .Pofta Buna


http://www.primatv.ro/emisiuni/click-pofta-buna.html

Din 15 martie, Diana Bart vă spune “Click! Poftă bună!”

http://www.primatv.ro/emisiuni/click-pofta-buna/video.html

Din 15 martie, Diana Bart vă introduce pas cu pas în minunata lume a gastronomiei şi vă prezintă emisiunea Click! Poftă bună. În fiecare săptămână, ea va avea invitată o vedetă alături de care va găti o reţetă delicioasă.

Andrei Ţandără, bucătarul rezident al emisiunii, va prezenta meniul săptămânii, o rubrică foarte practică pentru toate familiile active.

La rubrica “Infoculinar” va fi prezentată istoria diferitelor preparate. Povestea îngheţatei, cine a făcut prima cafea din lume, cum a devenit ciocolata desertul favorit al planetei, despre toate acestea aflaţi într-o pastilă plină de informaţii savuroase.

Tot la Click! Poftă bună!, Diana va prezenta şi reţete boiereşti din perioada interbelică când gastronomia era la rang de artă în România.

La final, veţi afla ponturi şi secrete pentru gătit. Cum faci friptura pe grătar mai repede, cum alegi portocalele la supermarket, cum ştii dacă peştele sau carnea de la măcelarie e proaspătă şi multe altele, le puteţi afla la Click! Poftă bună!.

Nu pierdeţi Click! Poftă bună! din 15 martie, în fiecare sâmbăta, de la ora 11:30, numai la Prima TV.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s